Bukva: Ovdje postoji hijerarhija i zna se ko šta radi

Potpredsjednik KS BiH

Bukva: Ovdje postoji hijerarhija i zna se ko šta radi

Potpredsjednik Košarkaškog saveza BiH Sejo Bukva govorio je na današnjoj konferenciji za novinare povodom incidenta koji se sinoć desio u Mejdanu.

Bukva je poručio da će Savez analizirati sve i da će izaći sa zvaničnim saopštenjem za medije nakon završetka kvalifikacija.

"Kao podpredsjednik KS BiH mogu reći da ovdje postoji hijerarhija i zna se ko šta radi. Stručni tim ima podršku i sastavlja reprezentaciju. Kvalifikacije nisu gotove. Stručni tim će nakon kvalifikacija podnijeti izvještaj i onda ćemo izaći sa saopštenjem", istakao je Bukva. 

"Ja sam rekao da ćemo dati kompletnu analizu kada se završe kvalifikacije. Ne preferiram ni Mirzu ni Džanana, ali neka disciplina se mora znati i poštovati", rekao je Bukva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi