Bulajić novi predsjednik, Opačak sportski direktor Čelika

OKK Čelik dobio novi Upravni odbor

Bulajić novi predsjednik, Opačak sportski direktor Čelika

D. Kurbegović

Košarkaši Čelika zahvaljujući pretposljednjem mjestu u prošloj sezoni Lige 12 napustili su društvo najboljih ekipa u našoj zemlji. Zeničani su jučer nakon što je zasjedala Skupština kluba dobili i novi Upravni odbor.

Za novog predsjednika kluba izabran je Goran Bulajić, bivši košarkaš, koji je bio član Upravnog odbora kluba, a trenutno obavlja i funkciju ministra u Vladi ZDK. Osim Bulajića rukovodstvo kluba činit će dosadašnji predsjednik Kasim Sarajlić, Seid Muslić, Muhamed Vrabac, Edin Beganović, Eldin Vrače i Adnan Šabani.

Novi predsjednik kluba Goran Bulajić istakao je kako će novi Upravni odbor u svojoj prvoj sjednici za sportskog direktora imenovati proslavljenog košarkaša kluba i bivšeg bh.reprezentativca Ivana Opačka.

U narednoj sezoni klub će se takmičiti u A-1 ligi KSBiH, a želja novih ljudi u klubu jeste osigurati uslove za kvalitetan rad omladinskih selekcija, te da će se klub u narednom periodu bazirati na vlastite kadrove, koji bi u budućnosti trebali donijeti kvalitetne rezultate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.