Bunić: Krka donijela lijek protiv poraza

Centar Igokee

Bunić: Krka donijela lijek protiv poraza

M. Šljivak

Bez trenera Vlade Jovanovića košarkaši Igokee upisali su prvu pobjedu u sezoni 66:53 protiv do ovog susreta neporažene Krke. 

Naš prvak je bio mnogo bolji i dominantniji i na kraju su konačno slavili.

"Krka je bila favorit, jer za razliku od nas oni su nanizali tri pobjede. Znali smo da nam neće biti lako, ali ova ekipa se izdigla iznad problema i u prelomnim trenutcima smo nadigrali goste iz Slovenije. U svim elementima košarkaše igre bili smo dominantniji i to je na neki način presudilo u našu korist", rekao je prvotimac Duško Bunić.

Ovaj igrač je ubacio 12 poena i bio je jedan od zapaženijih.

"Krka nam je donijela lijek protiv poraza, jer pobjeda iz ovog susreta nam je podigla moral i psihološki mnogo rasterećeniji dočekujemo naredne utakmice", dodao je Bunić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.