Burch poražen na gostovanju kod Donjeg Vakufa

A1 liga BiH

Burch poražen na gostovanju kod Donjeg Vakufa

Košarkaši Burcha poraženi su danas na gostovanju kod KK Promo iz Donjeg Vakufa rezultatom 65:59.

Domaći su nešto bolje ušli u meč i dominirali su prvom četvrtinom koju su riješili u svoju korist rezultatom 16:12. Sarajevska ekipa uspjeva uhvatiti rezultatski priključak u drugom periodu igre i na poluvrijeme se odlazi sa prednošću domaćih 31:30.

KK Promo je nešto bolje otvorio treću dionicu pa su napravili prednost od pet razlike. To su uspjeli da održe do samog kraja meča za osmu pobjedu ove sezone. 

Burch je nakon ovog meča ostao na pet pobjeda, a ovo im je bio deveti poraz ove sezone čime su ostali na poziciji broj 9.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi