Burch traži drugu pobjedu u sezoni protiv Brčko Distrikta

Nastavlja se A1 liga

Burch traži drugu pobjedu u sezoni protiv Brčko Distrikta

Današnjim utakmicama šestog kola bit će nastavljeno takmičenje u A1 ligi.

Košarkaši sarajevskog Burcha će u dvorani na Mojmilu od 17 sati tražiti drugu pobjedu u sezoni, a protivnik će im biti ekipa Brčko Distrikta, koja je posljednjeplasirani tim na tabeli A1 lige. U taboru Burcha su optimistični i nadaju se da će pred svojom publikom upisati nove bodove

Vogošća na svom parketu dočekuje Turbinu, a u Srebreniku se sastaju Gradina i Igman. Bosna Royal na gostovanje Gradini iz Tešnja želi prekinuti negativnu seriju, dok se u Donjem Vakufu sastaju istoimeni domaćin i zenički Čelik.

Lider na tabeli KK Lukavac na svom parketu dočekuje Orlovik, protiv kojeg želi doći do svoje šeste pobjede u sezoni kojom bi i nakon ovog kola ostali na prvom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.