BiH savladala Dominikansku Republiku

Čampara: Ako igramo zajedno možemo pobijediti sve

E. Čaušević

Kadeti BiH danas su na Svjetskom prvenstvu u Španiji ostvarili pobjedu protiv Dominikanske Republike.

Naši košarkaši ubjedljivo su danas savladali Dominikance, iako su u drugom poluvremenu pružili nešto lošiju partiju. Organizator naše igre Sani Čampara nakon meča rekao je da je ovo bila dobra utakmica s obzirom da je prva na ovom turniru.

"Svi smo bili u nekom grču sad smo vidjeli kako to ide, ako igramo zajedno onda možemo pobijediti sve. Imali smo pad u igri, ali smo ostali zajedno i zato smo došli do pobjede", rekao je Čampara, te dodao:

"Sigurno su i nas dobro iznenadili, vidjeli smo da imaju jako lijepu igru. Francuzi su dosta fizički jači, ali su na talenat stigli do pobjede. Ako mi budemo igrali zajedno sigurno možemo doći do pobjeda u obje utakmice".

Čampara je na kraju kazao da je na početku bilo teško da se priviknu na Zaragozu zbog vrućina.

"Bilo je malo teško na početku jer je tosta vruće u Zaragozi, umor nas je savladao. Ipak, sjeli smo sinoć zajedno i tako smo prikupili te neke snage i došli smo na meč u jako dobroj atmosferi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi