Čampara: Morali smo se namučiti za pobjedu

Sparsi savladali Radnik

Čampara: Morali smo se namučiti za pobjedu

Spars je seriju pozitivnih rezultata u košarkaškoj Ligi 12 nastavio na gostovanju u Bijeljini kod Radnika. 

Izabranici Seada Balića do sedme pobjede u sezoni stigli su zahvaljujući dobroj predstavi protiv Radnika (78:67), a nakon meča zadovoljstvo nije krio ni košarkaš Sani Čampara. 

"Iako smo bili favoriti, morali smo se više namučiti da dođemo do pobjede. Protivnik je bio motivisan da nas dobije i pružio je jak otpor pred domaćim navijačima, međutim uspjeli smo slaviti na kraju", kaže Čampara i dodaje:

"Mislim da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i tek sada počinjemo igrati kao pravi tim. Najvažnije je da idemo korak po korak, ali sam siguran da možemo ostvariti veliki rezultat ove sezone", istaknuo je Čampara. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Najefikasniji košarkaš u pobjedi Sparsa bio je Dalibor Peršić sa 21 poenom, Kenan Bajramović je dodao 19 uz 13 skokova, dok je kod domaćih Kokoruš ubacio 21 poen.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti