Čampara: Možemo dobiti bilo koga

Čampara za SportSport.ba

Čampara: Možemo dobiti bilo koga

M. Šljivak

Sani Čampara biće uz Džanana Musu glavno šutersko oružje kadetske reprezentacije BiH na Svjetskom prvenstvu u Španiji ovog ljeta.

Košarkaš Sparsa zadovoljan je grupom koju je naša selekcija dobila. Francusku poznaje dobro, a nema informacija o Južnoj Koreji i Dominikanskoj Republici.

"Dosta sam zadovoljan grupom na Svjetskom prvenstvu. Sa Francuskom smo već igrali i znamo njihovu ekipu, dok ostale dvije ekipe ne znamo, ali siguran sam da neće biti nimalo lako", rekao je Čampara, te je dodao:

"Mislimo da možemo savladati sve ekipe, ali prvo nam slijede pripreme, gdje se moramo dobro uigrati i povratiti hemiju koju smo imali na Evropskom prvenstvu", istakao je Čampara.

Prvenstvo se igra od 23. juna do 3. jula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi