"Samo da se držimo zajedno"

Čampara: Nema ekipe koju ne možemo pobijediti

E. Čaušević

Bh. košarkaška juniorska reprezentacija danas je poražena od Latvije, ali svejedno je izborila četvrtfinale EP-a u Turskoj.

Sani Čampara ponovo je bio jedan od boljih u našem timu i s nekoliko trojki vratio nas je u život kada smo već bili otpisani.

"Sigurno jedna veoma teška utakmica u koju smo loše ušli i to nas je koštalo na kraju. Vraćali smo se, ostali smo zajedno i kada nije išlo. Vratili smo se u igru, ali nismo do kraja. Ipak, idemo u četvrtfinale, misim da nema ekipe koju ne možemo pobijediti kada se držimo zajedno", rekao je Čampara za SportSport.ba, pa je dodao:

"Nismo padali ni nakon poraza. Sretni smo što idemo dalje. Francuska je prije dvije godien bila prvak Evrope, ali mislim da smo mi dosta bolji nego prije dvije godine i da ćemo uspjeti pobijediti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi