Kadeti BiH poraženi u Zaragozi od Francuske

Čampara: Ovo nam je dobar šamar

E. Čaušević

Košarkaši BiH danas su poraženi u drugom kolu grupne faze Svjetskog kadetskog prvenstva od selekcije Francuske.

BiH je danas doživjela težak poraz od Francuske koja je odličnom igrom u odbrani stigla do prve pobjede. Organizator naše igre Sani Čampara nakon utakmice izjavio je da je danas utakmicu presudio skok u napadu Francuske.

Slažem se u potpunosti da su nas nadigrali. Mislim da je presudio taj skok u napadu jer su imali dosta skokova u napadu. Nismo mogli zagraditi njihove centre i previše smo brzali u napadu. Najveća greška je što već sada fokusirali na neke utakmice koje nam dolaze i nismo se fokusirali na ovu utakmicu. Ovo nam je dobar šamar da znamo gdje smo došli, jer ovdje nema slabih ekipa i da moramo da se fokusiramo na sljedeći meč", rekao je Čampara.

Našu ekipu već sutra očekuje utakmica protiv Južne Koreje, a Čamparu smo pitali da li vjeruje da možemo do pobjede i plasmana dalje sa prvog mjesta u grupi.

"Naravno da mislim da možemo samo se moramo fokusirati na taj meč, da sjednemo malo zajedno i da zaboravimo na ovu utakmicu. Što je bilo, bilo je moramo se fokusirati na sutra", dodao je Čampara za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi