Optimizam u Bosni Royal Jelly

Čampara: Raduje nas nevjerovatno dobra atmosfera

S. Mlaćo

Iako su do susreta završnice kupa sa Mladosti ostala još četiri dana, sve misli košarkaša Bosne Royal Jelly okrenute su prema tom duelu.

Izabranike Dušana Gvozdića raduje sjajna atmosfera u ekipi, što je priznao i Ljubomir Čampara. 

"Mislim da je trener Gvozdić napravio odličan potez sa dovođenjem igrača i imamo nevjerovatno dobru atmoferu te hemiju. Od toga sve polazi, a sve ostalo se nadograđuje", kazao je Čampara.

Bosna će pred svojim navijačima imati priliku podignuti trofej, ali definitivno će morati pružiti sjajne partije u danima vikenda.

"Moram da naglasim da nam je drago što je kup organizovan kod nas i to će nam biti veliki podstrek. Pozivamo publiku da nas podrže, jer su oni uvijek naš šesti igrač. Mladost dobro poznajemo, znamo da neće biti lako, a kup je specifično takmičenje. Jedna loša partija i nema te više, te smo maksimalno fokusirani na tu utakmicu. Nadam se da ćemo to odraditi kako treba", dodao je Ljubomir Čampara za SportSport.ba.

Meč između Bosne Royal Jelly i Mladosti Mrkonjić Grad igra se u subotu u Maloj dvorani Skenderije sa početkom u 17 sati. U nedjelju se igra finalni meč kupa, a i on će se također  igrati u Maloj dvorani. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi