Čampara: Večeras što bolje predstaviti Bosnu i Hercegovinu

Protiv Litvanaca za prvo mjesto na EP-u

Čampara: Večeras što bolje predstaviti Bosnu i Hercegovinu

E. Škorić

Ništa ne bi bilo isto da Sani Čampara na maestralan način nije pogodio trojku za izjednačenje sedam sekundi prije kraja utakmice.

Čampara nas je odveo u produžetke, tamo smo nakon 10 minuta velike borbe savladali Španjolce. Sada slavimo, svi zajedno, a naši kadeti su najveći pobjednici bez obzira na večerašnji rezultat.

"Veoma smo sretni nakon pobjede protiv Španjolske jer smo uspjeli dokazati da ono u Gruziji nije bilo slučajno", kazao je Čampara na početku razgovora za SportSport.ba, nastavivši:

"Još od prvog okupljanja uvidjeli smo da imamo kvalitet i da možemo uraditi velike stvari. Skoro pa 50 dana smo zajedno i ponosni smo na ove rezultate".

Za slavlje nema previše vremena. Španjolska je sumirana, red je na Litvaniju. 

"Okrećemo se Litvaniji, čeka nas najvažnija utakmica na ovom prvenstvu u kojoj ćemo dati sve od sebe i napravit ćemo sve da BiH pokažemo u najboljem svjetlu", istakao je Čampara za naš portal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.