Čampari želja povratak u Španiju, želi ga Bosna RJ

Talentovani košarkaš u potrazi za klubom

Čampari želja povratak u Španiju, želi ga Bosna RJ

S. Mlaćo

Na nedavno održanom Evropskom juniorskom prvenstvu u Slovačkoj reprezentacija Bosne i Hercegovina osvojila je osmo mjesto, a Sani Čampara je izabran u najboljim ti prvenstva, te je ponio titulu najboljeg strijelca sa 21 poenom u prosjeku.

Čampara je sporazumno raskinuo saradnju sa slavnim Real Madriom, a trenutno je u procesu traženja kluba. Njegov menadžer Denis Memić potvrdio je ove informacije.

"Dobili smo pozive domaćih i stranih klubova, a Sanijeva želja je da se vrati u Španiju. Razgovori su u toku i nadamo se da će se ime novog kluba znati za par dana", kazao je Memić.

Za Čamparu je zainteresirana i sarajevska Bosna Royal Jelly, a ovaj talentovani košarkaš u Real Madrid je stigao iz KK Spars. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi