Cazinjani nezaustavljivi

A1 liga FBiH

Cazinjani nezaustavljivi

M. Skaka

Od prve minute ekipa iz Cazina je potvrdila da je došla pobjediti u Tuzli. Tako je i bilo, rezultat niti jednog trenutka nije bio upitan.

Vrhunska predstava Cazinjana i sigurna pobjeda za bolju borbu i sam vrh tabele. Ove godine košarkaši Limometala imaju respektabilan tim koji će mnogima pomrsiti račune.

STUDENT – LIMOMETAL 75:86

(14:22, 16:24, 25:12, 20:28)
Univerzitetska dvorana Tuzla. Gledalaca: 200. Sudije: Karović – Bilić (Zenica). Komesar: Salković (Tuzla)

STUDENT: Halilboegović, Jahić 20, Smajlović 6, Ćustović 5, Džonlić 2, Jusufović 4, Pantaleić 2, Pašić, Kikić 14, Džambić 10, Terzić, Golijanin 12. Trener: Vlado Mićanović.
LIMOMETAL: Jakovljević 9, Protić 18, Ćatović, Kapić 23, Ćoralić, Kovačević 11, Halilović 9, Pejić 16. Trener: Stojaković Željko.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.