Čerkezović: Ne želimo stati na ovome, idemo do kraja!

Kadeti žele zlato u Litvaniji

Čerkezović: Ne želimo stati na ovome, idemo do kraja!

E. Škorić

Kadetski reprezentativac BiH Emir Čerkezović obradovao nas je večeras zajedno sa svojim suigračima.

Emir i njegovi drugovi igrat će suta veliko finale Evropskog prvenstva u Litvaniji protiv domaće selekcije, a do ovog uspjeha došli su nakon fantastične predstave protiv Španije u polufinalu, gdje su izašli kao pobjednici poslije dva produžetka.

"Osjećaj je nevjerovatan nakon plasmana u finale. Hvala suigračima i stučnom štabu na borbi do zadnjeg daha. Sreća nas je pratila u najtežim trenucima i uspjeli smo pobijediti favorizovanu Španiju", kazao je Čerkezović za SportSport.ba.

"Nećemo sutra stati na ovome. Dat ćemo sve da pobijedimo Litvaniju i da po prvi put u povijesti našeg sporta osvojimo Evropsko prvenstvo. Također bih se zahvalio navijačima koji nas prate i podržavaju od samog početka".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije