Član KK Burch Sarajevo

Čičkušić: Svi jedva čekamo meč sa Travnikom

S. Mlaćo

Ukoliko žele ostati u utrci sa KK Vogošća, košarkaški Burcha iz Sarajeva u subotu će u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu morati savladati sedmoplasirani tim A-1 lige KK Travnik.

Svjesni su u Burchu da su favoriti u subotnjem susretu, te vjeruju da mogu pokazati sve svoje kvalitete i slaviti pobjedu. 

"Mi smo dobro trenirali, svi igrači su na okupu i jedva čekamo tu utakmicu. Podrška naših navijača nikada nije izostala tako da neće ni ovaj put. Svi željno iščekujemo tu utakmicu sa Travnikom", kazao je za SportSport.ba član KK Burch Namik Čičkušić. 

Meč između Burcha i Travnika igra se u subotu sa početkom u 16:00 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi