Ćikić: Igrači su dali posljednji atom snage i energije

Trener SKK Student nakon poraza

Ćikić: Igrači su dali posljednji atom snage i energije

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta sinoć su u ludoj završnici poraženi na svom parketu od ekipe Radnika iz Bijeljine rezultatom 83:85, a u okviru 13. kola Prve muške lige Republike Srspke.

Malo je nedostajalo banjalučkogm sastavu da stigne prednost Bijeljinaca. Posljednju četvrtinu dobili su rezultatom 21:14, ali u zadnjem napadu, sreća im je okrenula leđa.

"Moji momci su odigrali vrhunsku utakmicu, ali smo naišli na protivnika koji je i sebe iznenadio procentom šuta za tri poena, 19/13. Igrači su dali posljednji atom snage i energije, raduje me ovakva partija i ja im na tome čestitam. Naravno da je bilo bolje da smo dali taj posljednji šut ali to je košarka. Nije lopta ušla u koš, sljedeći put poslije ovakve igre bićemo nagrađeni realizovanim", izjavio je nakon meča trener SKK Student, Aleksandar Ćikić.

Naredni susret, Banjalučani će ponovo odigrati na svom parketu kada će ugostiti ekipu Sokoca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti