Ćikić: Jedini krivci za poraz, smo mi sami

Trener Studenta nakon poraza u Kupu PKO Banja Luka

Ćikić: Jedini krivci za poraz, smo mi sami

D. Vejo

Aleksandar Ćikić i njegovi izrabranici nisu uspjeli da savladaju gradskog rivala ekipu Borca večeras u "Boriku", a u okviru Kupa Područnog košarkaškog odbora Banja Luka.

Iako su za meč saznali svega jedan dan ranije, oni ne traže alibi, kako kažu, kao jedine krivce za ovaj poraz vide samo sebe.

"Roster je promjenjen za 11 igrača u odnosu na prošlu godinu. Nama je danas nedostajao kapiten Lončar, bez koga smo dosta slijepi. Ovaj Kup je stigao u nezgodno vrijeme, jer smo dan prije utakmice saznali da igramo. Ali 58 poena je mizeran broj, ako želite utakmice dobiti na gostujućem terenu. Tražili smo unutrašnju igru koja je izostala. Bilo je bez ideje i nedostajala je igra jedan na jedan. Jedini krivci smo mi sami, a Borcu čestitam na zasluženoj pobjedi", rekao je za SportSport.ba trener Studenta, Aleksandar Ćikić.

Student se sada okreće novim izazovima, onim u prvenstvu gdje za vikend u okviru sedmog kola Prve lige Republike Srpske gostuju ekipi Sutjeske u Foči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi