Ćikić: Maksimalno pristupamo meču i očekujemo pobjedu

Trener SKK Student za SportSport.ba

Ćikić: Maksimalno pristupamo meču i očekujemo pobjedu

D. Vejo

Banjalučka će publika predstojećeg vikenda imati priliku da uživa u košarkaškoj poslastici koju donose gradski rivali Student i Borac.

Domaćin na ovom susretu ostao je bez šansi za mjesto koje vodi u play-off, dok se crveno-plavi grčevito bore za opstanak, pa im je tako pobjeda imperativ.

Sve to, obećava da će banjalučka publika uživati u predstavi koju donose dva stara poznanika.

Strateg plavo-bijelih ističe da su njegovi igrači svjesni težine koju nosi predstojeći meč.

"Potrudili smo se u tekućoj sedmici da osvježimo ekipu i prije svega da radimo dosta na psihološkom planu. Cijelu sezonu smo igrali utakmicu po utakmicu, pripremajući se samo za narednog protivnika. Tako doživljavamo i ovu utakmicu za koju smo svjesni da ima svoju težinu. Igramo na domaćem terenu posljednji meč u ovoj sezoni i imamo obavezu da mu maksimalno pristupimo. Iz tog pristupa, očekujem pobjedu", ističe za SportSport.ba trener SKK Student, Aleksandar Ćikić.

Utakmica između Studenta i Borca igra se sutra od 19 sati u Kampusu, a očekuje sa da će tribine Univerzitetske dvorane biti popunjene.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi