Ćikić: Nemamo nijedan razlog za opuštanje

Strateg SKK Student pred Slaviju

Ćikić: Nemamo nijedan razlog za opuštanje

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta će u okviru 19. kola Prve muške lige Republike Srpske na svom terenu ugostiti ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Ovo će biti susret petoplasirane i devetoplasirane ekipe na tabeli. Banjalučani već mjesec dana ne znaju za poraz, a u istom ritmu i sjajnom raspoloženju žele dočekati predstojećeg protivnika.

"U dobrom raspoloženju dočekujemo ekipu Slavije, koja je pobjedama u Bileći, te protiv Foče i nas kući pokazala da se radi o čvrstom timu koji ima sistem i zna šta želi od ove lige. Tu činjenicu tokom cijele sedmice ponavljam igračima, da nemamo nijedan razlog za opuštanje, te ćemo tako razmišljati do kraja trenažnog ciklusa za svakog protivnika, a tako i ovo kolo", ističe za SportSport.ba trener SKK Student, Aleksandar Ćikić.

Problemi sa povredama, i dalje ne jenjavaju.

"Imamo i dalje problema sa povredama. Bojović je van trenažnog ciklusa, Cumbo i Đukarić i dalje osjete posljedice duže pauze, dok Lončar i Tomić osjete bolove od prošlog kola. Pisić ima problem sa zuboboljom i žao mi je što tu "back up" poziciju na pleju za koju je pokazao da je spreman protiv Bratunca , neće potvrditi u ovom meču. Tražit ćemo one spremne, koji u datom trenutku mogu da daju 100%, a ova liga je pokazala da je nekad potrebno i više od toga. Momenat dobre atmosfere je tu, ne varira nijednog trenutka, te se nadam da će biti jači od povreda, kako bi se pokazali u dobrom svijetlu pred našim simpatizerima", dodaje Ćikić.

Meč između Studenta i Slavije igra se u nedjelju od 20 sati u Kampusu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi