Ćikić: Nismo zaslužili da pobjedimo

Trener Studenta nakon poraza

Ćikić: Nismo zaslužili da pobjedimo

D. Vejo

Deveto kolo Prve muške lige Republike Srpske donijelo je sjajnu košarku u Banjaluci, a gdje su se sastali domaći Student i ekipa Teslića iz istoimenog grada.

Gosti su od samog starta imali inicijativu na parketu, te nisu dozvolili Banjalučanima da se razmašu po istom. Neutralizovali su glavno oružje domaćeg sastava, a na kraju i zasluženo slavili (83:87).

Prve utiske nakon meča, kazao je strateg domaće ekipe u ovom susretu.

"Ekipa Teslića je zasluženo odnijela bodove iz Banja Luke. Vodili su 40 minuta. Nismo zaslužili da dobijemo ovu utakmicu. Možda je ovaj poraz nešto što može da osvjesti ovu ekipu. Ovakve utakmice je najteže igrati, jer je ekipa Teslića posljednja na tabeli. Danas su moji igrači ušli bez koncentracije. Prvi napad je pokazao da imamo pogrešan raspored kako u odbrani tako i u napadu. Kada se sve to desi, onda niti si zaslužio niti trebaš dobiti utakmicu", rekao je za SportSport.ba trener SKK Student, Aleksandar Ćikić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi