Ćikić: Očekujem utakmicu na jednu loptu

Trener SKK Student za SportSport.ba

Ćikić: Očekujem utakmicu na jednu loptu

D. Vejo

Predstojeće, 23. kolo Prve muške lige Republike Srpske donijet će pravu košarkašku poslasticu, a gdje će se u Banjaluci sastati domaći Student i Prijedor.

Strateg banjalučkog sastava smatra kako je igra obje ekipa ostala prepoznatljiva, dok su rosteri dosta različiti nego što je to slučaj bio minule sezone.

"Igramo sa Prijedorom, nama poznatom ekipom i prošlogodišnjim protivnikom iz finala play-offa te još uvijek aktuelnim prvakom. Doduše, oni i mi smo u totalno različitim rosterima. Ipak, prepoznatljiva je igra od prošle godine kod obje ekipe te očekujem utakmicu na jednu loptu kao i u svim mečevima kada se sastajemo sa njima. Kako odmiče sezona tako i mi rastemo, s toga od nas očekujem da ponovimo partije iz drugog dijela sezone. Ono što je za nas bitno jeste to da utakmicu za utakmicom igramo za nijansu bolje od prethodne, da igrači poslije svakog treninga i utakmice izađu iskusniji i košarkaškim znanjem bogatiji", izjavio je za SportSport.ba trener SKK Student, Aleksandar Ćikić.

Utakmica između Studenta i Prijedora igra se sutra od 19 sati u Kampusu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi