Ćikić: Student spreman na 40 min

Trener SKK Student o meču s KK Bratunac

Ćikić: Student spreman na 40 min

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta će u okviru četvrtog kola Prve muške lige Republike Srpske na svom parketu dočekati ekipu Bratunca.

Svoja očekivanja od ovog meča, kazao je iskusni strateg Banjalučana.

"U dosadašnja tri susreta imamo omjer 1/2. Iako je liga duga i ima još dosta vremena da se treningom poprave nedostaci u igri, činjenica je da smo u proteklih 120 minuta igrali samo pola od onogao kako trebamo. Na treninzima dosta radimo da tim shvati da se mora igrati 40 minuta, a nekad i više od toga, koliko god to zvučalo otrcano. Imamo još dva dana treninga da tu ideju učvrstimo i da protiv uvijek nezgodne ekipe Bratunca odigramo onako kako treniramo", rekao je za SportSport.ba trener Studenta, Aleksandar Ćikić.

Strateg banjalučke ekipe osvrnuo se i na zdravstveni bilten igrača.

"Imamo problema sa povredama, tek sutra ćemo znati s kojih 12 ljudi raspolažemo", zaključuje Ćikić.

Utakmica između SKK Student i KK Bratunac igra se u subotu od 20.15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi