Ćikić: Veoma bitna pobjeda za nas

Trener SKK Student nakon trijumfa u derbiju

Ćikić: Veoma bitna pobjeda za nas

D. Vejo

Košarkaši Studenta večeras su u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva slavili protiv Prijedora na gostovanju.

Svakako velika pobjeda za banjalučki sastav, kojem je samopouzdanje bilo blago poljuljano nakon poraza u prošlom kolu od Teslića.

Zadovoljan igrom svojih izabranika, jeste i šef struke Banjalučana.

"Nakon neugodnog poraza od Teslića, jako nam je bitno da vratimo poljuljano samopouzdanje prije svega dobrom igrom, a u ovom slučaju i pobjedom. Igrali smo sa manjom rotacijom sa igračima koji su mentalno bili spremni za igru u egalu svih 40 minuta. Taktički zadaci u odbrani koje smo radili tokom sedmice su ispoštovani do sitnog detalja, te su primljena 64 poena pokazatelj toga", kazao je za SportSport.ba trener SKK Student, Aleksandar Ćikić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi