Ćikić: Zasluženo smo slavili

Trener Studenta nakon trijumfa

Ćikić: Zasluženo smo slavili

D. Vejo

Košarkaši Studenta ostvarili su večeras ubjedljivu pobjedu u četvrtom kolu Prve muške lige Republike Srpske na svom terenu protiv Bratunca (88:59).

Zadovoljan igrom, bio je i strateg domaće ekipe na ovom meču.

"Semafor nam nije bio prioritetno mjerilo. Velikim brojem i rotacijom igrača htjeli smo da vidimo ko bi mogao biti u početnoj petorci. Ovaj meč smo bolje odigrali nego prethodne tri utakmice. Imali smo malo problema u prvom poluvremenu oko kombinovane odbrane, kada smo nju selektirali došli smo do unutrašnje igre i pogođenih šuteva za tri poena, a na kraju utakmicu priveli rutinski kraju i zasluženo slavili", rekao je za SportSport.ba trener Studenta Aleksandar Ćikić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi