Crveno-plavi krenuli sa radom

Počele pripreme OKK Borac

Crveno-plavi krenuli sa radom

OKK Borac startovao je sa pripremama za takmičenje u Prvoj ligi RS.

Na prvom okupljanju treneru Bojanu Božiću odazvalo se 15 igrača, većinom onih koji su i prošle sezone nosili crveno-plavi dres.

"U ponedjeljak smo počeli sa pripremama. Igrački kadar je isti kao prošle sezone. Dodali smo još neke momke koji su izašli iz juniora Basketa 2000 i Šampion Alf-oma. Uz njih će biti priključeni još neki momci iz juniorske ekipe Borca", rekao je za SportSport.ba Bojan Božić, trener Banjalučana.

Kada su u pitanju ambicije kluba u narednoj sezoni, Božić je jasan.

"Ne opterećujemo se nekim rezultatom. Prvi cilj je i dalje organizacija i stabilizacija kluba, a što se terena tiče cilj nam je da napredujemo iz treninga u trening i iz utakmice u utakmicu. Momci daju sve od sebe na treninzima i uz takav pristup ne sumnjam da ćemo ispuniti neke naše ciljeve za ovu sezonu".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi