Da li je Fenerbahče novi klub bh. košarkaškog dragulja?

Seli li Musa u Tursku?

Da li je Fenerbahče novi klub bh. košarkaškog dragulja?

A. Beganović

Jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaša, Džanan Musa, karijeru bi mogao nastaviti u Turskoj, odnosno u redovima Fenerbahčea.

Prije par dana Cedevita, čije boje brani i pomenuti Musa, u okviru Eurolige je nadigrala Fenerbahče, a naš mladi košarkaš sjajno  je iskoristio svoju minutažu.

Musa je na parketu proveo šest minuta postigavši četiri poena, kojima je dodao asistenciju i tri skoka, a nakon ovog susreta prema navodima hrvatskog košarkaškog skauta Vedrana Modrića, bh. igrač je izjavio:

"Divno je bilo pobijediti moj naredni klub". 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Hrvatski skaut objavio je ovu informaciju na Twitteru, a o čemu se ustvari radi trebalo bi se saznati u narednim danima s tim što treba napomenuti da se u turskim medijima mnogo piše o ovoj navodnoj Musinoj izjavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi