Dalibor Peršić do kraja sezone u dresu Širokog

Bh. reprezentativac našao novi klub

Dalibor Peršić do kraja sezone u dresu Širokog

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Dalibor Peršić potpisao je ugovor do kraja sezone sa Širokim Brijegom.

Peršić je ranije s dosta uspjeha nosio dres kluba s Pecare, te igre su ga i preporučile bivšem selektoru naše reprezentacije Aleksandru Petroviću, ali je nakon Eurobasketa napustio klub.

Peršić je pokušao naći klub u inostranstvu, ali bezuspješno. U proteklom periodu je igrao za tuzlansku Slobodu, a sada je odlučio pomoći Širokom u borbi za naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Široki je jučer otpustio kompletnu petorku kluba, pa tako na Pecari više nećemo gledati Dragu Pašalića, Karla Vragovića, Tomislava Petrovića, Jahmara Younga i Ivu Buvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.