Bosna bolja od Teoda

Damjanović: Ovaj tempo lagano uzima danak

E. Čaušević

Košarkaši Bosne Royal večeras su u Skenderiji savladali Teodo iz Tivta sa 97:91 u petom kolu ABA lige 2.

Ekipa Aleksandra Damjanovića konačno je prekinula seriju loših rezultata, te je upisala svoju drugu pobjedu u ABA ligi 2. Nakon utakmice trener sarajevskog tima izjavio je žestok tempo utakmica polako uzima danak u njegovoj ekipi.

"Teška utakmica za nas zbog svih ovih utakmica i tempa koje imam. Ipak, najbitnije je da smo dobili meč, nastavljamo dalje i nadam se da ćemo igrati u pobjedničkom ritmu. Sutra već putujemo, tako da to već uzima danak. Imamo povrijeđenih igrača, ali šta je tu je moramo nastaviti dalje. Nadam se da će se Ikonić vratiti do kraja sedmice, sa Čurevcem je nešto komplikovanije i čekamo još rezultate snimanja. Nezgodno je s povredama, to je sve što mogu reći", kazao je Damjanović.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi