Damjanović: Teslić nam je dužnik još iz prvog dijela

Košarkaš Kozare o narednoj utakmici

Damjanović: Teslić nam je dužnik još iz prvog dijela

D. Vejo

Košarkaši Kozare iz Gradiške upisali su u posljednja dva kola dvije veoma važne pobjede koje ih i naredne sezone najvjerovatnije ostavljaju u društvu najboljih klubova Republike Srpske. U posljednjem kolu regularnog dijela šampionata, oni će u goste ekipi Teslića.

Iako crveno-bijeli u predstojeći meč ulaze rasterećeni, oni na gostovanje u Tesliću ne idu formalno.

"U Teslić idemo po pobjedu. Oni su nam dužnici još iz prvog dijela sezone. Želimo posljednje kolo pred play-off i out da završimo pobjedom što nam je najbitnije. Protivnik igra dobro kod kuće tako da smatram da će ovo biti jedna veoma teška utakmica", zaključio je za SportSport.ba centar Gradiščanaca, Saša Damjanović.

Utakmica između KK Teslić i OKK Kozara igra se sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi