Pomoćni trener KK Bosna Royal Jelly

Damjanović: Želimo se sportski revanširati Zrinjskom

S. Mlaćo

Da ove sezone igraju sjajno, košarkaši Bosne Royal Jelly potvrdili su i u prošlom kolu u Širokom Brijegu, gdje su savladali domaći Široki sa 81:75. 

Studenti su lider Lige 10, a svoj niz žele nastaviti u narednom kolu kada u Malu dvoranu Skenderije dolazi mostarski Zrinjski. O susretu sa Širokim, te narednom kolu za SportSport.ba je uoči današnjeg treninga govorio pomoćni trener KK Bosna Royal Jelly Aleksandar Damjanović.

"Prije svega moram reći da je sa ekipom Širokog bila dobra prvenstvena utakmica, a to je ekipa sa dosta mladih i talentovanih igrača, Upotpunjenih sa par iskusnih i to je bilo nimalo lako gostovanje. Uspješno smo riješili to gostovanje zahvaljujući dobrom pristupu naših igrača i to je urodilo plodom", kazao je Damjanović. 

 U subotu u Sarajevo gostuje Zrinjski. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Zrinjski ima dosta iskusnih igrača i igraju zaista dobro, a to je može se reći jedan od derbija. Bit će nam potrebna i podrška naših navijača, a od Zrinjskog smo na gostovanju imali poraz, te postoji ta želja da im se sportski revanširamo. Očekujem tvrdu i dobru uakmicu, te se nadam da ćemo na kraju slaviti", jasan je bio pomoćnik Dušana Gvozdića u razgovoru za SportSport.ba. 

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi