Davidović: Timskom igrom do pobjede

Košarkaš Studenta pred meč sa Rogaticom

Davidović: Timskom igrom do pobjede

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta nastavljaju svoj prvoligaški put, a gdje će u okviru šestog kola na svom parketu dočekati ekipu Rogatice.

U ovaj meč, izabranici Aleksandra Ćikića ulaze nakon poraza u prošlom kolu, te će ovo biti sjajna prilika da osvjetle obraz pred svojom publikom.

"Danas igramo protiv nama dobro poznatog protivnika i potrudit ćemo se da ostanemo neporaženi na domačem terenu. Iza nas je sedmica dobrih treninga i priprema za ovaj susret, s toga sam siguran da spremni dočekujemo ekipu Rogatice. Naravno, osjetit će se nedostatak nekoliko ključnih igrača uključujući i našeg kapitena Lončara koji su pod povredom, ali potrudit ćemo se da to nadoknadimo timskom igrom i zalaganjem. Te smatram da uz takav pristup, dobar rezultat neće izostati", rekao je za SportSport.ba košarkaš Studenta, Milan Davidović.

Utakmica između Studenta i Rogatice na rasporedu je večeras od 20 sati u "Kampusu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi