Dejan Marković se povrijedio

OKK Sloboda neće biti kompletna

Dejan Marković se povrijedio

Nakon što su nanizali četiri pobjede, košarkaši tuzlanske OKK Slobode u potpunosti su se vratili u utrku za plasman u Ligu 6. 

Ipak, pred veoma važan susret 19. kola sa Kaknjem u Mejdanu trener Damir Mulaomerović neće moći računati na usluge playmakera Dejana Markovića.

Marković se pred utakmicu prošlog kola povrijedio i kako stvari stoje neće biti u konkurenciji za tim u narednih mjesec dana. 

Inače, Marković je pružio odlične partije u utakmicama Slobode u Bileći i u Skenderiji sa Bosna Royalom. Također, ni Nikola Gajić neće debitovati za OKK Slobodu, jer je i dalje povrijeđen. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.