Dejan Mikić nije više član OKK Čelik

Zeničani otpustili i četvrtog igrača ove sezone

Dejan Mikić nije više član OKK Čelik

D. Kurbegović

Košarkaši Čelika u ovoj sezoni imaju velike probleme oko igračkog kadra, osim što će do kraja sezone voditi veliku bitku za opstanak u ligi, Zeničani nikako da pogode s pojačanjima u ovoj sezoni.

Nakon Mike Golubovića, Eldina Čamdžića i Tonija Jurčevića, klub iz Zenice prekinuo je saradnju i sa krilnim centrom Dejanom Mikićem s kojim je raskinut ugovor.

Mikić posljednjih mjesec dana ima probleme s trbušnim zidom i nije u mogućnosti da pomogne ekipi u narednom periodu, tako da je klub raskinuo ugovor s ovim igračem i bacio se u potragu za novim pojačanjem ispod koša, gdje izabranici trenera Mladena Jojića imaju velikih problema.

Dejan Mikić je pred početak sezone stigao u OKK Čelik, a ovaj igrač u 10 odigranih utakmica za klub iz Zenice imao je prosjek od 10.7 poena i 3.9 skokova po utakmici. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.