Delalić: Što prije zaboraviti poraz od Zrinjskog

Košarkaš Bosne

Delalić: Što prije zaboraviti poraz od Zrinjskog

M. Maksimović

  Bosna Royal nije uspjela zadržati lidersku poziciju nakon osmog kola košarkaškog prvenstva BiH.

Bolji od Studenata u Mostaru bili su košarkaši Zrinjskog rezultatom 90:74. Uz čestitke pobjedničkom timu, košarkaš Bosne Haris Delalić kazao je da je pobjednika presudio vanjski šut domaćina koji je bio briljantan.

“Zrinjski je od početka kontrolisao meč i na vrijeme ostvario značajnu prednost. Imali su sjajan šut za tri poena, a 18 pogodaka izvan linije 6,25 dovoljno govori koliko su bili raspoloženi. Nismo imali odgovor na njihovu igru i na kraju smo poraženi. Na nama je da ovaj meč što prije zaboravimo i već u narednom kolu ostvarimo pobjedu“, rekao je Delalić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Bosna će u narednom kolu igrati gradski derbi protiv Sparsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi