Košarkašica Play Offa za SportSport.ba

Delić: Svaka nova utakmica je dodatno iskustvo za naš tim

E. Čaušević

U okviru četvrtog kola Regionalne lige košarkašice Play Offa igraju u gostima protiv ekipe Grosuplja.

Košarkašice Play Offa su u prvom kolu Regionalne lige na domaćem parketu poražene od ekipe Grosuplja, ali u Sloveniju idu na pobjedu. Košarkašica Play Offa Nikolina Delić kazala je da će cijela ekipa dati sve od sebe da popravi utisak iz prve utakmice.

"Nažalost, i pored dobre igre poražene smo u prvoj utakmici protiv Grosuplja u Sarajevu. U četvrtak ćemo dati svoj maksimum da popravimo utisak iz te utakmice", rekla je Delić za SportSport.ba.

Ona je dodala da nekoliko vezanih poraza u Regionalnoj ligi nisu pokvarili raspoloženje među košarkašicama jer su svjesne da su mlada ekipa, te da ne padaju psihički nakon poraza jer sve to prihvataju kao novo iskustvo.

Nakon utakmice u Sloveniji, košarkašice Play Offa u nedjelju igraju u domaćem prvenstvu protiv košarkašica iz Banovića.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Što se tiče utakmice u domaćem prvenstvu protiv Banovića zaista očekujemo pobjedu i namjeravamo domaće prvenstvo završiti bez poraza", zaključila je mlada košarkašica Play Offa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.