Derbi kola u Bijeljini

Košarkaška 1. liga RS

Derbi kola u Bijeljini

Ovog vikenda igra se 5. kolo prve muške lige RS, a derbi kola je u Bijeljini, gdje ekipa Radnika dočekuje Vardu HE iz Višegrada.

Nakon ogleda Radnika i Varde HE u ovom kolu ostaće samo jedna ekipa neporažena u prvenstvu. Poslije poraza Serviciuma od Radnika ekipa iz Gradiške gostuje kod drugog bijeljinskog prvoligaša, Građanskog PLUS i nada se pobjedi. Gacko dočekuje Prijedorčane, a u Rogatici domaći Wolf Security traži pobjedu protiv FinDo-a. Drina iz Zvornika nakon svih problema na početku prvenstva i odloženih utakmica očekuje rutinsku pobjedu protiv Rudara. Glasinac na Sokolcu dočekuje neugodnu ekipu Bratunac MINS i nada se prvoj pobjedi u ovogodišnjem takmičenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.