Derbi kola u Brčkom: Može li Brčanka zaustaviti Play Off?

Liga 11, 7. kolo

Derbi kola u Brčkom: Može li Brčanka zaustaviti Play Off?

E. Škorić

Vodeća ekipa prvenstva, Play Off iz Sarajeva, gostuje kod ekipe Brčanka, koja je također neporažena. Ima pet pobjeda iz pet odigranih kola.

U okviru sedmog kola prvenstva BiH odigrat će se derbi kola u Brčkom.  U dosadašanjih šest kola ekipa Play Offa ima maksimalnih 12 bodova uz sve ostvarene pobjede sa impresivnom koš-razlikom od +248.

"Brčanka je pored nas još jedina neporažena ekipa u prvenstvu BiH nakon šest odigranih kola. Imaju respektabilan sastav, ali im je veliki problem "kratka" klupa. Očekujemo kvalitetnu utakmicu i naravno novu pobjedu", kaže trener Play Offa Goran Lojo.

Ekipi Play Offa nakon gostovanja u Brčkom slijedi gostovanje u Celju kod vodeće ekipe regionalne lige, ekipe Athlete Celje, gdje će pokušati doći do novih bodova u regionalnoj ligi.

Utakmica se igra u subotu u Brčkom s početkom u 19:15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.