Derbi kola u Mostaru igraju Zrinjski i Sloboda

15. kolo košarkaške Lige 12

Derbi kola u Mostaru igraju Zrinjski i Sloboda

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 15. kola košarkaške Lige 12 za muškarce. 

Derbi kola u Mostaru igraju Zrinjski i Sloboda koji se bore za četvrtu poziciju na tabeli. Zrinjski trenutno ima pobjedu više i u slučaju nove pobjede napravio bih veliku razliku za nastavak prvenstva. 

Košarkaši Bosne na domaćem parketu dočekuju Vardu. Pred Studentima je težak zadatak da pobjedom ostanu u utrci za plasman u gornjem dijelu tabele i plasman u završnicu prvenstva. 

Zanimljiv duel se očekuje i u Kaknju gdje domaći košarkaši dočekuju trećeplasirani tim na tabeli Sparse, u komšijskom derbiju Građanski dočekuje Radnika, u hercegovačkom derbiju će se sastati Posušje i Čapljina, dok Leotar gostuje kod Mladosti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.