Deseti memorijal "Davorin Popović - Dačo"

U srijedu i u četvrtak

Deseti memorijal "Davorin Popović - Dačo"

Deseti jubilarni međunarodni turnir “Davorin Popovic - Dačo 2014” na program je u srijedu i četvrtak u dvorani D1 Skenderija.

Učesnici ovogodišnjeg turnira osim organizatora Željezničara su ŽKK Šibenik, ŽKK Dubrovnik Ragusa, te ŽKK Badel 1862 iz Skoplja. Prva utakmica na program je u srijedu od 16 sati, dok će se drugi meč igrati istog dana od 18 sati. Izmedju dvije utakmice planirano je svečano otvarenje turnira.

Drugog dana od 16 sati na program je meč za treće mjesto, dok će se od 18 sati igrati finalni susret. Press konferencija i polaganje cvijeca upriličit će se u srijedu u prostorijma kluba Mis Irbina, odnosno u parku ispred zgrade Fisa u srijedu u 10 sati.

Učesnici će se odatle uputiti ka groblju Bare gdje će posjetiti grobove Davorina Popovića i Mirze Delibašića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.