Deura: Atmosfera u ekipi je sada još bolja

Briljirala protiv Slovačke

Deura: Atmosfera u ekipi je sada još bolja

Milica Deura bila je najefikasnija bh. košarkašica u susretu sa Slovačkom u Skenderiji, gdje je postigla 27 poena u pobjedi našeg tima rezultatom 79:67.

Deura ističe da se nada da sa svojim saigračicama može ponoviti dobru partiju i na utakmici sa Crnom Gorom, koja je na rasporedu u srijedu.

"Otprilike je protiv Slovačke bilo sve onako kako smo očekivale. Spremali smo se za njihov sastav koji je igrao, dobro odgovorile igri i u napadu i u odbrani i na kraju zasluženo slavile", započela je Milica Deura, te nastavila:

"Dosta smo se i istrošile u toj utakmici, ali bitno je da smo kvalifikacije otvorile pobjedom. Tu ne smijemo da stanemo, čeka nas duel sa Crnom Gorom koja je po meni još kvalitetnija. Svi znamo kako je teško igrati s njima, ali idemo tamo da damo maksimum i da pokušamo pobijediti".

"Atmosfera u našoj ekipi nikadanije bila problem, ali svakako da ju je pobjeda dodatno popravila. Sada smo same sebi dokazale da možemo, imamo veliki motiv protiv Crnogorki i dat ćemo sve od sebe, kao što je bio slučaj i protiv Slovačke, pa ćemo vidjeti. Ne želim ništa obećavati, ali vjerujem da možemo pobijediti", zaključila je naša najbolja košarkašica iz prvog susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi