Član KK Bosna Royal Jelly

Dragičević: Želimo uz navijače Bosnu vratiti na pravi put

S. Mlaćo

Uzdanica navijača Bosne Royal Jelly u susretima završnice Kupa naše zemlje svakako će biti i Strahinja Dragičević.

 Dragičević je uoči susreta sa Mladosti  govorio za SportSport.ba te istakao sjajnu atmosferu u ekipi, koja je svakako potrebna za uspjeh.

"Atmosfera je sjajna, vrijedno radimo i spremamo se za veoma bitan meč. Imamo lijepu priliku da uđemo u finale i damo maksimum. Imali smo malih problema oko povreda, ali mislim da će to sve biti u najboljem redu za subotnju utakmicu", kazao je Dragičević.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Popularni Studenti u Ligi 10 drže lidersku poziciju, te vjeruju da su na pravom putu da klub vrate na staze stare slave.

"Moram da kažem da prvo mjesto pokazuje kako radimo ove godine, te mogu reći da ljudi u Upravi rade sjajan posao uz naravno sručni štab. Mi igrači dajemo svoj maksimum i da uz navijače vratimo Bosnu na pravi put", dodao je Strahinja Dragičević, član KK Bosna Royal Jelly za SportSport.ba.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi