Dragonjić: Ovaj nivo igre moramo držati do kraja

Košarkaš Teslića nakon pobjede u Banjaluci

Dragonjić: Ovaj nivo igre moramo držati do kraja

D. Vejo

Košarkaši Teslića uspjeli da se trijumfom protiv Studenta, maknu iz blage rezultatske krize koja ih je potresala prethodnih nekoliko kola.

Iako su savladali prošlogodišnjeg finalistu play-offa lige, Teslićanima predstoji velika borba za opstanak u prvoligaškom društvu, a svoje viđene svega kazao je jedan od aktera sinoćnjeg meča.

"Ušli smo opušteno u meč. Bili smo skoncentrisani tokom cijele utakmice. Ekipa Studenta pružila je dosta jak otpor, čestitam im na fer i korektnoj igri. Ovaj nivo igre moramo držati i u nastavku kako bi ostvarivali što bolje rezultate", ističe za SportSport.ba košarkaš Teslića, Nikola Dragonjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije