Drežnjak: Možemo iznenaditi i pobijediti Bosnu

Košarkaš Širokog

Drežnjak: Možemo iznenaditi i pobijediti Bosnu

Košarkaši Širokog novu sezonu Košarkaškog prvenstva BiH otvaraju u subotu protiv starih rivala Bosne Royal. Ovaj susret prvog kola Lige 11 igra se u dvorani Pecara s početkom u 18.00 sati. 

''Već prvo kolo u novoj sezoni nam donosi jakog i kvalitetnog protivnika kao što je Bosna. Jako su iskusna momčad, znamo da igraju još i Drugu ABA ligu. Mislim da će biti teška utakmica, ali mi smo se dosta vremena spremali za nju", kazao je jedan od najboljih igrača kluba Mateo Drežnjak za klupsku stranicu, te dodao: 

"Smatram da uz našu prepoznatljivu igru u obrani i smirenost u napadu možemo iznenaditi protivnika i pobijediti, te tako razveseliti naše navijače koje bih ovom prilikom pozvao da dođu u što većem broju da nas podrže."

Na utakmici gledatelje očekuje i standardna nagradna igra u kojoj se mogu osvojiti poklon paketi od sponzora kluba.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Upravo od ove utakmice počinje i velika nagradna igra pod nazivom ''Širokom pomozi, Citroena vozi'' u kojoj se može osvojiti auto Citroen C1, putovanje u Rim za dvije osobe, hladnjak, televizor, biciklo, usisavač, karaoke bluetooth zvučnik i mobiteli , a nagradna igra će trajati od 14. oktobra do 16. decembra 2017. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi