Junak pobjede KK Spars

Durmo: Očekivali smo neizvjesnu utakmicu

S. Mlaćo

Sparsi su večeras u Maloj dvorani Skenderije savladali uvijek neugodni Široki Brijeg rezultatom 91:63, a partiju za pamćenje pružio je Ibrahim Durmo koji je upisao 28 poena, 13 skokova i tri asistencije.

Durmina večerašnja partija je dokaz da ovaj mladi košarkaš igra iz utakmice u utakmicu  sve bolje.

"Naravno da možemo biti zadovoljni. Čestitam mojoj ekipi, a svi smo očekivali neizvjesnu utakmicu. Na kraju smo pobijedili sjajnom igrom u odbrani i dobrom energijom", kazao je Durmo za SportSport.ba

U narednom kolu Sparsi će u goste mostarskom Zrinjskom. U pobjedničkom su nizu pa to žele i nastaviti.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Za dvije sedmice igramo protiv Zrinjskog, a očekuje nas jaka utakmica. Nadam se da ćemo nastaviti ovaj pobjednički niz", dodao je član KK Spars Ibrahim Durmo. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi