Mladi član KK Spars

Durmo: Probat ćemo zatvoriti glavne igrače Zrinjskog

S. Mlaćo

Košarkaši Sparsa u sjajnom raspoloženju dočekuju sutrašnji meč sa Zrinjskim, u okviru 7. kola Lige 10 za muškarce

Očekuje se kvalitetan susret u Maloj dvorani Skenderije, a o očekivanjima uoči susreta sa Mostarcima govorio je mladi  član KK Spars Ibrahim Durmo.

"Očekivanja su pobjeda kao i svakoj utakmici. Mi na svaku utakmicu idemo na pobjedu, a skautirali smo Zrinjski. Vidjeli smo koji su im glavni igrači, te ćemo ih probati zatvoriti", ističe Durmo koji se dotakao i svojih igara.

"Zadovoljan sam, trener mi daje šansu i za sada sve ide dobro. Imamo tu i starijih igrača, a Dalibor Peršić se vratio i unio sigurnost u našu igru", dodao je mladi član Sparsa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi