Dušku Vujoševiću tri utakmice suspenzije

Partizan bez Vujoševića na tri susreta

Dušku Vujoševiću tri utakmice suspenzije

Ne postoji niti jedan trener ili košarkaš u historiji ABA lige koji je zaradio toliko isključenja kao Duško Vujošević, trofejni trener beogradskog Partizana. 

Najtrofejniji i najuspješniji stručnjak regionalnog košarkaškog takmičenja novo isključenje "zaradio" je na utakmici sa Mega Leksom u dvorani Pionir. Vujoševića je isključio najbolji srbijanski sudija, Ilija Belošević, a malo je nedostajalo da dođe i do fizičkog obračuna. 

Vujoševića je ABA liga suspendovala na tri utakmice i Partizan će biti bez prvog trenera na utakmicama u Zadru, protiv podgoričke Budućnosti i mađarskog Szolnoka. Ekipa iz Humske kažnjena je zbog tehničkih grešaka svog trenera sa 3.100 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti