Džanan Musa na pragu grčkog Olympiacosa

Kadetski reprezentativac BiH

Džanan Musa na pragu grčkog Olympiacosa

Džanan Musa, kadetski reprezentativac BiH koji nastupa za KK Koš, na korak je do potpisivanja ugovora sa evropskim velikanom Olympiacosom. 

Realizacija transfera navodno je samo pitanje dana, što je praktički za SportSport.ba potvrdio i sam Musa.

"Ljudi iz Olympiacosa ponudili su ugovor i preostaje još samo da ga dobro pregledamo, a onda slijedi potpisivanje ugovora. Nadam se da će sve ići po planu", kratko je kazao Musa za naš portal.

Ovaj 15-godišnji sportski dragulj prema predviđanima košarkaških stručnjaka je buduća evropska klasa, a ostat će upamćen po sjajnim partijama na kadetskom Evropskom prvenstvu, koje je krunisao titulom najboljeg strijelca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.