Džeko: Očekujem prolaz košarkaša u drugi krug

Džeko: Očekujem prolaz košarkaša u drugi krug

Danas je u Sloveniji voljom žrijeba odlučeno da će košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nastupati u grupi sa Makedonijom, Litvanijom, Latvijom, Crnom Gorom i Srbijom.

Opšti je utisak da se radi o zanimljivoj grupi, jer se u njoj nalaze četiri reprezetacije sa prostora bivše Jugoslavije.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko dao je podršku svojim košarkaškim kolegama, te izjavio kako očekuje prolaz u drugi krug.

"Solidna grupa za košarkaše. Svi očekujemo prolaz, ako Bog da. U svakom slučaju bit će jako zanimljivo gledati utakmice naše grupe", poručio je Džeko.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.