Džidić: Široki nam je zadnji voz za Ligu 6

Sloboda dočekuje Široki u Mejdanu

Džidić: Široki nam je zadnji voz za Ligu 6

J. Duvnjaković

Danas je u prostorijama OKK Sloboda održana press konferencija povodom utakmice 17. kola Lige 12. 

U tuzlanskom Mejdanu snage će u derbiju kola odmjeriti Sloboda i Široki. Šef struke Slobode, Boris Džidić, uvjeren je da je utakmica protiv Širokog posljednja prilika za ostanak u igri za Ligu 6. 

"Utakmica protiv Širokog nam je vjerovatno zadnji voz za ligu 6. Motivisani smo sa sportske strane, jer se želimo revanširati za poraz u Širokom Brijegu od 19 razlike. Široki je spoj mladosti i iskustva, imaju nekoliko sjajnih igrača. Fizički su vrlo jaka i spremna ekipa, ali i mi smo spremni. Atmosfera je vrhunska nakon pobjede u Kupu protiv Lukavca." 

Almir Hasandić nije krio optimizam pred utakmicu sa Širokim.

"Moramo dati sve od sebe za pobjedu. Široki je jako neugodna ekipa, ali ako mi nametnemo našu igru od prve minute, vjerujem da pobjeda neće doći u pitanje", rekao je Hasandić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica između Slobode i Širokog igra se u nedjelju, u velikoj dvorani Mejdan, sa početkom u 19 sati i 30 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi